O NAMA  |  INDUSTRIJA NAMEŠTAJA  |  USLUGE PORTALA  |  NAŠI PARTNERI  |  KONTAKT  |  AKTUELNO   E-SHOP MEDIA KIT  namestaj24.com   
KORISNE PREČICE
 Cenovnik oglašavanja
 Utisci naših klijenata
 Statistika poseta Portalu  
 Članovi Portala
 Zanimljivi članci
Upišite vašu kompaniju
POSLOVNI IMENIK
Spavaće sobe  
Dnevne sobe  
Dečije sobe
 Kupatila
 Kuhinje
 Kancelarijski nameštaj  
 Specijalan nameštaj
 Podovi i obloge
 Osvetljenje prostora
 Vrata i prozori
 Prerada drveta
 Mašine i alati
 Usluge i trgovina 
 RepromaterijalNOVOSADSKI SAJAM
|
prezentacija | virtual showroom |

O NAMA

Salon namestaja i opreme za enterije AMBIJENTA, koji ce se odrzati na Novosadskom sajmi od cetvrtka 12. do utorka 17. marta, mesto je i savrsena prilika da se posetioci upoznaju sa kvalitetom i raznovrsnoscu ponude domacih proizvodaca i trgovaca namestaja i opreme za enterijere, a izlagaci sa potrebama i kupovnom moci prosecnog potrosaca, proizvodnim programom siroke konkurencije i novim potrebama trzista.

Salon namestaja i opreme za enterijere AMBIJENTA , prema prvim najavama ucesnika, imace i ove godine dve osnovne karakteristike: medunarodni karakter i ekskluzivna ponuda domacih proizvodaca i stranih kompanija.

Domaci distributeri namestaja i opreme za enterijere prikazace produkciju industrije namestaja iz oblasti komadnog i garniturnog namestaja, kuhinja, kupatila i kancelarijskog mobilijara.

Specificne forme, oblike i materijale od kojih su sacinjeni komadni delovi mobilijara i vrste namestaja bice u ponudi i stranih izlagaca iz zemalja u okruzenju.

Ekskluzivnost pruzice domaci zastupnici italijanskog namestaja, namestaja sa dalekog istoka, domace, specijalizovane radionice s dugogodisnjom tradicijom u proizvodnji namestaja starim tehnikama, odnosno proizvodaci rasvete, tepiha, zavesa...

AMBIJENTA ce biti izuzetno dobra prilika da se sagleda koliko su prisutne i primenjivane savremne i svetske trendovske tendencije u dizajnu domaceg namestaja, napredak u obradi drveta i drugih materijala koji se koriste u proizvodnji namestaja.

Medu izlagacima predstavice se i najugledniji uvoznici:Ikat, Casa Italia, Indijska kuca, B.P.Eurogrupa....

Radno vreme sajma bice od 10 do 20 casova.

Istovremeno na Novosadskom sajmu ce biti odrzane jos dve sajamske priredbe - SALON KNJIGA i Izlozba umetnosti ART EXPO, cime ce biti upotpunjena celina UMETNOST IZBORA, sto je i osnovna poruka ovih sajamskih priredbi.


KONTAKT - kontaktirajte nas...
Kompanija: NOVOSADSKI SAJAM AD
Adresa:

Hajduk Veljkova 11, 21000 Novi Sad

Telefon:
021 483 11 08
E-mail:
Internet:

www.namestaj.sajam.net