O NAMA  |  INDUSTRIJA NAMEŠTAJA  |  USLUGE PORTALA  |  NAŠI PARTNERI  |  KONTAKT  |  AKTUELNO   E-SHOP MEDIA KIT  ENGLISH    
Mesto za vasu reklamu
KORISNE PREČICE
 Cenovnik oglašavanja
 Utisci naših klijenata
 Statistika poseta Portalu  
 Članovi Portala
 Zanimljivi članci
Upišite vašu kompaniju
POSLOVNI IMENIK
Spavaće sobe  
Dnevne sobe  
Dečije sobe
 Kupatila
 Kuhinje
 Kancelarijski nameštaj  
 Specijalan nameštaj
 Podovi i obloge
 Osvetljenje prostora
 Vrata i prozori
 Prerada drveta
 Mašine i alati
 Usluge i trgovina 
 Repromaterijal

AKTUELNO | VESTI | ČLANCI | INFORMACIJE
Najnovije informacije iz oblasti industrije nameštaja


Dnevne sobe od 700 do 9.000 eur

 

Na ovogodišnjem Sajmu nameštaja i unutrašnje dekoracije u Beogradu ucestvuje više od 500 izlagaca, od cega 150 inostranih, koji dolaze iz 20 zemalja sveta! Sajam traje do 18. novembra, a jucerašnji dan obecava dobru prodaju i odlicnu posecenost!

Broj sajamskih izlagaca, bez obzira na ekonomsku krizu i epidemiju gripa, ostao je na prošlogodišnjem nivou. Od ukupno 40 turskih proizvodaca nameštaja, na primer, njih tridesetak su kod nas po prvi put. Na jedinstvenom izložbenom prostoru, u Hali 4, nastupaju izlagaci iz Republike Srpske, Hrvatske , Slovenije...

Dodju, vide, kupe

Izlagaci su vec juce, prvog dana sajma, zadovoljno trljali ruke i najavljivali dobru prodaju. Na štandu italijanskog nameštaja „Italijana saloti", gde najjeftiniji trosed košta 1.100 evra, kažu da kupaca uveliko ima.

- Cim je sajam otvoren, svratio je jedan gospodin sa svojim arhitektom i kupio našu belu ugaonu garnituru koja košta 2.300 evra. Pazario je i kožni sto za 450 evra. Covek nije dugo razmišljao, samo je rekao: „To je to, uzimam". Posecenost je zasad odlicna, bar što se tice našeg štanda. Najveci broj posetilaca ocekujemo preko vikenda. Priznajem, plašili smo se da zbog ove epidemije nece biti baš tako - prica prodavacica Snežana za Press.

Posetilaca ima i na štandu ekskluzivnog italijanskog nameštaja „Natuci", gde za krevet iz programa „Plaza" morate da izdvojite tacno 3.716 evra, a za bracni krevet „angel" 4.049 evra.

- U ovu cenu uracunat je sajamski popust od 10 odsto - objašnjava prodavacica Jelena.

Oni koji se odluce za nameštaj ove firme za kožnu garnituru morace da izdvoje oko 9.000 evra, a stocic koji se uz nju uklapa košta 827 evra.

- Lampa iz ovog programa košta 637 evra, a tepih 1.073. Kupac mora odmah da plati avans od 50 odsto, a drugu polovinu placa prilikom isporuke. Odskora imamo i mogucnost placanja na tri, šest i 12 rata - kažu u „Natuciju".

_______________________________

Povratak na stranicu sa svim vestima